Spamhaus – Malware Indicators
S

In dit rapport de malwaretrends over de maand juli 2023.

Abuse.ch en Spamhaus verzamelen, volgen en delen bronnen met betrekking tot malwarecampagnes, waaronder de URL’s van malwaredistributiesites, malwarevoorbeelden en indicatoren van besmetting. Elke sectie in dit rapport geeft een gedetailleerd overzicht van wie en welke gegevens de afgelopen maand zijn gedeeld en toont mogelijke trends in malware-operaties.

Aanvankelijk gelanceerd als een privé-initiatief van een Zwitser die cybercriminaliteit wilde bestrijden, biedt abuse.ch tegenwoordig door de internetgemeenschap aangestuurde informatie over cyberdreigingen.

Het hoofddoel is daarbij het identificeren en volgen van cyberdreigingen, met specifieke focus op malware en botnets.

Download  Abuse.ch

LAATSTE NIEUWS

Bingewatchers