Twitter memorabilia in de verkoop
T

Via een online veilingverkoop neemt Elon Musk definitief afscheid te nemen van het wereldberoemde Twitter-logo, -gerelateerde memorabilia en kantoorapparatuur, slechts enkele weken nadat Elon Musk Twitter omdoopte tot X.

Tussen 12 en 14 september komen 584 kavels in de aanbieding, waaronder een Twitter-meubels, apparaten (koelkasten, dispensers, espressomachines), bureaus,  muziekapparatuur (gitaren, drumkits, versterkers) en een DJ-booth met een controller, mixers en luidsprekers.

Het Twitter logo zelf bevindt zich nog steeds aan het gebouw van X – de nieuwe eigenaar mag het alleen laten verwijderen door een gelicenseerd bedrijf uit San Francisco.

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...