Twitter memorabilia in de verkoop
T

Via een online veilingverkoop neemt Elon Musk definitief afscheid te nemen van het wereldberoemde Twitter-logo, -gerelateerde memorabilia en kantoorapparatuur, slechts enkele weken nadat Elon Musk Twitter omdoopte tot X.

Tussen 12 en 14 september komen 584 kavels in de aanbieding, waaronder een Twitter-meubels, apparaten (koelkasten, dispensers, espressomachines), bureaus,  muziekapparatuur (gitaren, drumkits, versterkers) en een DJ-booth met een controller, mixers en luidsprekers.

Het Twitter logo zelf bevindt zich nog steeds aan het gebouw van X – de nieuwe eigenaar mag het alleen laten verwijderen door een gelicenseerd bedrijf uit San Francisco.

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers