Thema: Wij zijn het web
T

In ‘Wij zijn het web’ nemen we je mee in de wondere wereld van web en internet. We willen je inzicht geven in hoe het internet zich overal om jou heen begeeft en wat dat betekent. Zodat jij de wereld om je heen, die in een razend tempo verandert, beter begrijpt. Zonder verstrikt te raken in het web.

Aan de hand van populairwetenschappelijke artikelen nemen wij je mee in interessante vraagstukken rondom een verantwoord internet. Van de taal die we online spreken tot de technische kant van onze digitale wereld. De artikelen gaan onder meer over technologietrends. Ook laten ze zien hoe partijen werken aan een toekomstig verantwoord internet.

Wij Zijn Het Web

NEMO Kennislink maakt dit thema in samenwerking met SIDN fonds en COMMIT/.

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...