Delta Fiber betoogt tegen dubbele glasvezel-aansluitingen

61

DELTA Fiber vindt dubbele aansluitingen onnodig en maatschappelijk onverantwoord. Ze brengen milieuschade, overlast in straten en op de stoepen en het is zonde van de miljarden euro’s, die ook weer terugverdiend moeten worden door de aanleggers. Een prijs die consumenten uiteindelijk betalen.

Daarnaast zijn duizenden medewerkersbezig met het aanleggen van onnodige kabels. En dat terwijl technici zo hard nodig zijn om het Nederlandse elektriciteitsnetwerk te verbeteren of huizen te bouwen.

Een aardig betoog voor duurzaamheid. In een artikel van TotaalTV stelt de site echter dat Delta Fiber zelf – al dan niet op beperkte schaal – ook nieuwe glasvezelkabels op bijvoorbeeld industrieterreinen die al jaren zijn voorzien van een actief glasvezelnetwerk.

Delta Fiber

CloudZeelandsmallWellicht is dit een signaal dat de openstelling van haar glasvezelnetwerk voor andere partijen binnenkort een interessant gevolg gaat hebben. Freedom is momenteel al aan het testen en wellicht volgen er meer aanbieders…