Wat is een digitariër?
W

Een digitariër is iemand die bewust omgaat met het delen van zijn of haar persoonlijke gegevens en online privacy. Dit kan betekenen dat hij of zij bepaalde apps, websites of diensten vermijdt die veel persoonlijke gegevens verzamelen en opslaan, en dat hij of zij extra stappen neemt om de privacy-instellingen van zijn of haar apparaten en accounts te beheren.

Het is een interessante ontwikkeling om bewustzijn te creëren voor online privacy en gegevensbescherming. Het is belangrijk om ons bewust te zijn van de risico’s van het delen van persoonlijke informatie online en te weten hoe we onze gegevens kunnen beschermen. Het delen van gegevens kan soms noodzakelijk zijn, maar het is belangrijk om te weten welke informatie we delen en waarom.

Door het digitariërschap te omarmen, kunnen we onze online privacy beter beschermen en onze digitale veiligheid verbeteren.

LAATSTE NIEUWS

Bingewatchers