Proton – 100 Miljoen accountregistraties
P

Mijlpaal voor Zwitserse private email provider

Online dienstenaanbieder Proton, bekend van onder meer de mail, webopslag en VPN, heeft de mijlpaal van 100 miljoen accountregistraties gehaald. Dat heeft het Zwitserse bedrijf bekendgemaakt. Het is onbekend hoeveel van die accounts nog actief zijn.

Proton Mail is een private email-service die gebruikmaakt van open-source, onafhankelijk gecontroleerde end-to-end versleuteling en zero-access versleuteling om uw communicatie te beveiligen. Dit beschermt tegen gegevensschending en zorgt ervoor dat niemand (zelfs Proton niet) toegang heeft tot uw inbox. Alleen u kunt uw berichten lezen.

Het bedrijf concludeert dat het een populaire dienst is geworden op plekken in de wereld waar vrijheid in gevaar is gekomen.

Tweakers | Proton

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...