KAGI – Nieuwe AI zoekmachine
K

Web-zoekmachine wordt aangedreven door ChatGPT-variant.

Het machine learning-algoritme van Kagi kijkt naar gegevens uit het verleden en het heden om patronen te vinden. Het gebruikt deze patronen om te voorspellen waar de gebruiker naar op zoek is. Deze methode verschilt van de methode die wordt gebruikt door reguliere zoekmachines, die zoekwoorden gebruiken om resultaten te vinden.

Het algoritme van Kagi zou, althans in theorie, relevantere en frissere resultaten moeten kunnen geven. Het betekent ook dat Kagi na verloop van tijd kan leren en beter kan worden in het vinden van correcte en relevante resultaten.

Kagi is gemakkelijk te gebruiken, de registratie (!) is gratis en er is geen voorafgaande codeerkennis vereist. Het algoritme kan, net als ChatGPT, worden gebruikt als een soort chat en is in staat details over een persoon op te sporen en nauwkeurig samen te vatten. Het zoekt, net zoals recentelijk ChatGPT, naar betrouwbare bronnen met nauwkeurige feiten en gegevens om de informatie over een persoon samen te vatten. Wiskundige vraagstukken en probleemstellingen worden in een handomdraai beschreven en opgelost.

MetaversePost | Kagi 

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van liefde, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken gebruik...